Mreža protiv insekata: otvorite svoju terasu za proleće!

Još uvek nije vaš vrt ili terasa spremna za ovo proleće? U Komarku-u imamo širok izbor mreža protiv insekata prilagođenih potrebama svakog doma. Iz tog razloga, predstavljamo vam savršeno rešenje za područja sa velikim prometom, kao što su izlazi na popločane dvorišta, bašte i terase: mreža protiv insekata ili kako ih stručno zovemo plisirani komarnici.

Uživajte u svežem vazduhu bez insekata. Pogodan, praktičan i dugotrajan sistem. Jednostavan za instaliranje, upotrebu i održavanje. Moguće je instalirani na svim vrstama otvora, ali posebno prozora.

Veoma je svestran i može se ugraditi u sve vrste praznina, ali je posebno dobar vrata. Izrađen u navojima, ima naročito atraktivan, tihi dodir. Reverzibilni su i može se instalirati u oba smera.

Cenu plisiranih komarnika možete potražiti na našoj stranici ovde. Takodje na toj stranici možete pronaci cene fiksnih i rolo komarnika.

Mreža protiv insekata
Mreža protiv insekata

Ovaj sistem mreža protiv insekata, dizajniran prevashodno za spoljašna vrata sa unutrašnjim otvaranjem, karakteriše niz prednosti koje ga čine optimalnim dodatkom za zaštitu cele porodice od insekata:

  • Sastoji se od jednog ili dva preklopna dela montiranog na fiksni okvir.
  • Dolaze u širokom rasponu boja što ih čini dobrim uklapanjem u bilo koju stolariju.
  • Njegove šarke su od kvalitetnog materijala, izgrađena od niskog profila što ih čini najbolji izbor za mesta gde prolaze starije osobe, deca i kućni ljubimci.
  • Zatvaranje se vrši magnetno instaliran na obodu krila i okvira marke je mnogo efikasnije i nevidljivi do pridruži okvir, koji ne zahteva prilagođavanje ili održavanje.

Besplatna ugradnja!

Niste se odlučili? Ako imate bilo kakvih pitanja o instalacionom sistemu ovih modela ili tražite mogućnost u skladu sa vašim potrebama, obratite se našim stručnjacima na ovoj stranici ili nas pozovite na sledeći broj +381 63 8174 806. Takođe, možete nam poslati e-mail na [email protected]. Zakažite merenje odmah jer je montaža besplatna. U našoj ponudi takođe imamo plise i fiksne komarnike, a više o njima možete saznati na stranici komarnici.