fbpx

Komarnici

Komarnici za jednostavno instaliranje, elegantni, diskretni i funkcionalni. Mreže protiv komaraca pružaju odličnu zaštitu protiv svih vrsta insekata. Mreže protiv komaraca se lako postavljaju i ne narušavaju izgled prostora. Mreže protiv komaraca mogu se instalirati zajedno sa prozorima ili odvojeno, na postojeća vrata i prozore.

Mreže protiv komaraca u potpunosti su izrađene od aluminijumskih profila i mreže, koja je vrlo otporna i na vremenske uslove i na mehanička oštećenja. Kada se kombinuju sa prozorom i roletnom, preporučujemo da mrežu protiv komaraca postavite između, kad god je to moguće. Nudimo nekoliko različitih vrsta mreža protiv komaraca, kao što su:

  • PLISE KOMARNICI su mreže protiv komaraca nove generacije, koje su vrlo elegantne i funkcionalne. Zbog jednostavne upotrebe, uglavnom se ugrađuju na vrata. Pomiču se horizontalno.
  • ROLO KOMARNICI najrasprostranjeniji model mreže protiv komaraca. Mogu se vertikalno pomerati gore-dole i veoma su elegantne i praktične. Imaju svoj mehanizam za prevrtanje.
  • FIKSNI KOMARNICI preporučuju se za nepristupačne tačke i ujedno su i isplativija opcija u pogledu zaštite od insekata. Jednostavno i pristupačno rešenje. Na spoljnoj strani prozora postavljen je aluminijumski okvir sa mrežicom od fiberglasa.

Svi komarnici su izrađene od fiberglasa visokog kvaliteta i imaju otpornost na UV i visoku temperaturu od bilo kojeg sličnog materijala. Prednost komarnika je i u tome što oni omogućavaju normalno cirkulisanje vazduha, pa više neće biti problema sa provetravanjem prostorija u periodu kada ima najviše insekata. Takođe, mreža komarnika je takva da ne zatvara pogled i ne sprečava da svetlost ulazi u prostoriju.

Montaža komarnika, kao i njihovo kasnije održavanje i eventualna demontaža su vrlo laki i o tome ne morate da brinete.

Mreže protiv komaraca će vam, takođe, omogućiti da izbegnete suvišno korišćenje raznih hemijskih preparata protiv insekata. Ukoliko ste prinuđeni da ove preparate koristite kada ste van kuće, to nećete više morati da radite u kući.