Kao što mu samo ime kaže, fiksni komarnik nema mogućnost pomeranja i fiksiran je za okvir prozora ili otvora na kom se ugrađuje.

Ne dozvolite dosadnim insektima i komarcima da utiču na vaš miran san jer je rešenje jednostavno. Mrežica koja se koristi za izradu fiksnog komarnika je otporna na UV zrake i polen, ali u isto vreme obezbeđuje izuzetan protok vazduha i svetlosti.

Fiksni komarnici se izrađuju po meri i predstavljaju najekonomičniju varijantu u Komarkovoj ponudi. Takodje Komarko u ponudi ima rolo i plise komarnike.

Fiksni komarnici su ekološki prihvatljivi i apsolutno sigurno rešenje za vas i vašu porodicu protiv komaraca i insekata u Beogradu. Dobro su nam poznate izmišljotine, sve vrste mreža protiv komaraca. Mi smo prodajno i servisno mesto za kvalitetne proizvode zasnovane u Beogradu. Naš fiksni komarnik se lako pere. Materijal možemo nositi bilo gde, dok se premeštamo u novi dom.

rolo komarnik

Sve mreže protiv komaraca dostupne su u sivoj, svetlo sivoj i crnoj boji, a profili su dostupni u beloj boji.

Naši komarnici protiv insekata toplo se preporučuju iz različitih razloga:

  • Naši  fiskni komarnici pružaju potpunu zaštitu od insekata.
  • Ovi komarnici su lako odvojivi i lako ih je održavati.
  • Fiksni komarnici protiv insekata napravljeni su od vlakana, aluminijuma i mreža koje štite od UV yraka.
  • Mreža dolazi u raznim bojama kao što su siva,svetlo siva i crna.
  • Okvir komarnika napravljen je od čvrstog materjla i nudi se u beloj boji.
  • Idealno za kućne prozore i otvore u spavaćim sobama, dnevnim sobama, kuhinjama.

Na tržištu pružamo rešenja i koristimo svaki projekat za istraživanje kako bismo postigli najbolje rezultate. Kontaktirajte nas putem našeg obrasca koji se nalazi na ovoj stranici ili nas pozovite na sledeći broj +381 63 8174 806 ili nam pošaljite e-mail na [email protected] i recite nam koliki broj mreža protiv komaraca vam je potrebno i njihovih mera, a mi ćemo vam poslati prosečnu cenu.

plise-komarnik

Plise komarnici

Nizak prag na prolazu osigurava bezbedno okruženje za decu

Ne samo da garantuju zaštitu i efikasnu izolaciju od komaraca, plisirani komarnici će sprečiti i sve ostale dosadne insekte koji napadaju Vaš dom ili kancelariju.

Rolo komarnici

Odgovaraju svim tipovima okvira prozora

Rolo komarnici dostupni su u Komarkovoj ponudi. Komarko vam obezbeđuje i ovakav vid zaštite od komaraca i insekata koji svojim kvalitetom garantuje dugogodišnju upotrebu.

rolo komarnik