Fiksni komarnici

Fiksni komarnici su idealani za male otvore ili one koji se ređe koriste, u kuhinji, kupatilu, ostavi ili podrumu.

Kao što mu samo ime kaže, fiksni komarnik nema mogućnost pomeranja i fiksiran je za okvir prozora ili otvora na kom se ugrađuje.

Ne dozvolite dosadnim insektima i komarcima da utiču na vaš miran san jer je rešenje jednostavno. Mrežica koja se koristi za izradu fiksnog komarnika je otporna na UV zrake i polen, ali u isto vreme obezbeđuje izuzetan protok vazduha i svetlosti.

Fiksni komarnici se izrađuju po meri i predstavljaju najekonomičniju varijantu u Komarkovoj ponudi. Takodje Komarko u ponudi ima rolo i plise komarnike.

Fiksni komarnici su ekološki prihvatljivi i apsolutno sigurno rešenje za vas i vašu porodicu protiv komaraca i insekata u Beogradu. Dobro su nam poznate izmišljotine, sve vrste mreža protiv komaraca. Mi smo prodajno i servisno mesto za kvalitetne proizvode zasnovane u Beogradu. Naš fiksni komarnik se lako pere. Materijal možemo nositi bilo gde, dok se premeštamo u novi dom.

rolo komarnik

Sve mreže protiv komaraca dostupne su u sivoj, svetlo sivoj i crnoj boji, a profili su dostupni u beloj boji.

Naši komarnici protiv insekata toplo se preporučuju iz različitih razloga:

  • Naši  fiskni komarnici pružaju potpunu zaštitu od insekata.
  • Ovi komarnici su lako odvojivi i lako ih je održavati.
  • Fiksni komarnici protiv insekata napravljeni su od vlakana, aluminijuma i mreža koje štite od UV yraka.
  • Mreža dolazi u raznim bojama kao što su siva,svetlo siva i crna.
  • Okvir komarnika napravljen je od čvrstog materjla i nudi se u beloj boji.
  • Idealno za kućne prozore i otvore u spavaćim sobama, dnevnim sobama, kuhinjama.

Na tržištu pružamo rešenja i koristimo svaki projekat za istraživanje kako bismo postigli najbolje rezultate. Kontaktirajte nas putem našeg obrasca koji se nalazi na ovoj stranici ili nas pozovite na sledeći broj +381 63 8174 806 ili nam pošaljite e-mail na [email protected] i recite nam koliki broj mreža protiv komaraca vam je potrebno i njihovih mera, a mi ćemo vam poslati prosečnu cenu.

plise-komarnik

Plise komarnici

Nizak prag na prolazu osigurava bezbedno okruženje za decu

Ne samo da garantuju zaštitu i efikasnu izolaciju od komaraca, plisirani komarnici će sprečiti i sve ostale dosadne insekte koji napadaju Vaš dom ili kancelariju.

Rolo komarnici

Odgovaraju svim tipovima okvira prozora

Rolo komarnici dostupni su u Komarkovoj ponudi. Komarko vam obezbeđuje i ovakav vid zaštite od komaraca i insekata koji svojim kvalitetom garantuje dugogodišnju upotrebu.

rolo komarnik

Kontakt

Šta možemo učiniti za vas?

Želite li lični savet ili ponudu? Za sve vaše nedoumice dostupni smo telefonom.

Slobodno nas pozovite:

063 81 74 806


Ljudi od davnina žele da žive u mirnom domu bez zujanja. Mnogi su pokušali da promene stanove, gradove ili da izmisle nešto što će njihovo okruženje promeniti, ali ovi poduhvati nisu imali mnogo uspeha. Stvari su letele, zujale i nervoza u domu je rasla. Zato komarko nudi brzo i jednostavno rešenje koje ce Vas osloboditi nervoze i učiniti da Vaše noći budu ispunjene sanom i spokojom. Oslonite se na tim stručnjaka koji će Vam pomoći u odabiru i postavljanju sigurnih komarnika.