Tokom vrelih letnjih meseci, svima je jako dobro poznato da uživanje u danu ne može da prodje bez ometanja od strane komaraca, pčela, smrdibuba… Svako od nas se makar jednom zamislio kako bi sve bilo idealno kada ne bi bilo ovih insekata da nam kvare doživljaj. Zvuči kao da mnogo tražimo i da je nemoguće? E pa Komarko je sa svojim komarnicima rešio ovaj problem! Naši fiksni, rolo i plise komarnici će vas zaštititi ne samo od ovih malih dosadnjakovića, već i od sunčevih štetnih UV zraka. Komarko vam može stvoriti potpuno novi životni prostor na otvorenom koji poziva hladan vetar i osveženje uz maksimalnu bezbednost od insekata. Prava letnja idila!

Komarko već dugi niz godina je prepoznata kao vodeća kompanija za ugradnju kako fiksnih komarnika za prozore tako i rolo komarnika za prozore ali takodje u ponudi imamo plise komarnike za vrata.

Komarko ima bogato znanje u ovoj industriji prozora i vrata, što nam omogućava da vam ponudimo ličniju uslugu, nepristrasan informativni savet na osnovu naših iskustava i pomognemo vam da donesete prave odluke iz široke palete kvalitetnih proizvoda koje imamo u ponudi.
Uz vrhunski kvalitet i majstorsku izradu, garantovali smo da će vam se svideti koliko su čiste i brze instalacije komarnika!

Vaš Komarko.

Naš tim

Mi smo u porodičnom vlasništvu i vodimo tim stručnjaka koji nam pomažu u dovršavanju vaših projekata. Članovi našeg tima čine menadžeri projekata, arhitekta i inženjera, kancelarijski menadžer i iskusni profesionalci u različitim građevinskim strukama. Takođe sarađujemo sa izvođačima radova koji pružaju krovne radove, uređenje pejzaža, glavni vodovod i glavni električni uređaji i uključuju njihove usluge u naše ponude da bismo vam pružili sveobuhvatno iskustvo.

Pitanja i odgovori

Na ovoj stranici Komarko objavljuje odgovore na pitanja koja iz su iz sveta stolarije sa funkcionisanjem komarnika u različitim situacijama.