O nama

Znamo tačno šta vaša četiri zida znače većini ljudi. Dakle, pre nego što pričamo o bilo kojim brojevima, prvo bismo se trebali upoznati.

Tokom vrelih letnjih meseci, svima je jako dobro poznato da uživanje u danu ne može da prodje bez ometanja od strane komaraca, pčela, smrdibuba… Svako od nas se makar jednom zamislio kako bi sve bilo idealno kada ne bi bilo ovih insekata da nam kvare doživljaj. Zvuči kao da mnogo tražimo i da je nemoguće? E pa Komarko je sa svojim komarnicima rešio ovaj problem! Naši fiksni, rolo i plise komarnici će vas zaštititi ne samo od ovih malih dosadnjakovića, već i od sunčevih štetnih UV zraka. Komarko vam može stvoriti potpuno novi životni prostor na otvorenom koji poziva hladan vetar i osveženje uz maksimalnu bezbednost od insekata. Prava letnja idila!

Komarko već dugi niz godina je prepoznata kao vodeća kompanija za ugradnju kako fiksnih komarnika za prozore tako i rolo komarnika za prozore ali takodje u ponudi imamo plise komarnike za vrata.

Komarko ima bogato znanje u ovoj industriji prozora i vrata, što nam omogućava da vam ponudimo ličniju uslugu, nepristrasan informativni savet na osnovu naših iskustava i pomognemo vam da donesete prave odluke iz široke palete kvalitetnih proizvoda koje imamo u ponudi.
Uz vrhunski kvalitet i majstorsku izradu, garantovali smo da će vam se svideti koliko su čiste i brze instalacije komarnika!

Vaš Komarko.

komarko komarnici


GARANCIJA KVALITETA

Zakazite merenje odmah: +381 63 8174 806

Naš tim

Mi smo u porodičnom vlasništvu i vodimo tim stručnjaka koji nam pomažu u dovršavanju vaših projekata. Članovi našeg tima čine menadžeri projekata, arhitekta i inženjera, kancelarijski menadžer i iskusni profesionalci u različitim građevinskim strukama. Takođe sarađujemo sa izvođačima radova koji pružaju krovne radove, uređenje pejzaža, glavni vodovod i glavni električni uređaji i uključuju njihove usluge u naše ponude da bismo vam pružili sveobuhvatno iskustvo.


Pitanja i odgovori

Na ovoj stranici Komarko objavljuje odgovore na pitanja koja iz su iz sveta stolarije sa funkcionisanjem komarnika u različitim situacijama.

Kontakt

Šta možemo učiniti za vas?

Želite li lični savet ili ponudu? Za sve vaše nedoumice dostupni smo telefonom.

Slobodno nas pozovite:

063 81 74 806


Ljudi od davnina žele da žive u mirnom domu bez zujanja. Mnogi su pokušali da promene stanove, gradove ili da izmisle nešto što će njihovo okruženje promeniti, ali ovi poduhvati nisu imali mnogo uspeha. Stvari su letele, zujale i nervoza u domu je rasla. Zato komarko nudi brzo i jednostavno rešenje koje ce Vas osloboditi nervoze i učiniti da Vaše noći budu ispunjene sanom i spokojom. Oslonite se na tim stručnjaka koji će Vam pomoći u odabiru i postavljanju sigurnih komarnika.