Šta možemo učiniti za vas?

Jeste li imali pitanje nakon što ste pogledali našu veb stranicu? Ili imate drugačiji zahtev? Pozovite nas, tu smo za vas.

Budite slobodni da nas kontaktirate u vezi sa karakteristikama, modelima i cenama naših proizvoda, kao i u koliko vam je potrebna bilo koja dodatna informacija. Naš tim je tu da odgovori na sva vaša pitanja!

Možete nas kontaktirati putem telefona.

Za sve zahteve pozovite nas:

063 81 74 806

Dostupni smo od ponedeljka do petka od 9 do 17 časova i subotom od 9 do 17 časova.

O nama

Ko je Komarko?

Komarko je već dugi niz godina prepoznat kao vodeća kompanija za ugradnju kako fiksnih komarnika za prozore tako i rolo komarnika za prozore ali takodje u ponudi imamo plise komarnike za vrata.

komarko komarnici

Dodatne dragocene informacije za vas:

Kontakt

Šta možemo učiniti za vas?

Želite li lični savet ili ponudu? Za sve vaše nedoumice dostupni smo telefonom.

Slobodno nas pozovite:

063 81 74 806


Ljudi od davnina žele da žive u mirnom domu bez zujanja. Mnogi su pokušali da promene stanove, gradove ili da izmisle nešto što će njihovo okruženje promeniti, ali ovi poduhvati nisu imali mnogo uspeha. Stvari su letele, zujale i nervoza u domu je rasla. Zato komarko nudi brzo i jednostavno rešenje koje ce Vas osloboditi nervoze i učiniti da Vaše noći budu ispunjene sanom i spokojom. Oslonite se na tim stručnjaka koji će Vam pomoći u odabiru i postavljanju sigurnih komarnika.