fbpx

Rolo komarnici

rolo komarnici, rolo komarnici cena, komarnici, komarnici cena

Rolo komarnici dostupni su u Komarkovoj ponudi. Komarko vam obezbeđuje i ovakav vid zaštite od komaraca i insekata koji svojim kvalitetom garantuje dugogodišnju upotrebu.

Rolo komarnici odgovaraju svim tipovima okvira prozora i vrata, bilo da je u pitanju novoizgrađen ili renoviran objekat. Zahvaljujući ojačanoj osovini, Komarkovi rolo komarnici pokrivaju velike otvore, širine i do 3m.

Rolo komarnici su veoma praktični jer zauzimaju malo mesta i ne utiču na funkcionalnost prozora i vrata. Mreža rolo komarnika omogućava dobar protok vazduha i svetlosti, a budući da se uz minimalan napor povlači gore-dole, deca i starije osobe mogu ga veoma lako koristiti. Možda su baš zbog toga rolo komarnici omiljeni proizvod Komarkovih klijenata! Takodje dostupni su fiksni i plise komarnici.

Ovi vertikalni komarnici za prozore dozvoljavaju 100% prirodnog svetla i svežeg vazduha. Lako se peru i održavaju.

Rolo komarnici za zaštitu od insekata su najprikladniji za prozore protiv insekata.

Ova mreža protiv komaraca nije ništa drugo nego isti mehanizam kao i sistemi roletni. Čvrsti paneli koji drže mrežicu ​​na levoj i desnoj strani prozora. Okrugla cev će se preseći na veličinu prozora i mreža će se u njoj umotati i čvrsto učvrstiti opružnim sistemima i na kraju ubaiciti u okruglu ploču od legure. Ovo će biti fiksirano kao gornji deo prozora. Gornji deo prozora će biti pričvršćena na spoljni kraj mrežice i sadrži središnji otvor u koji će se vezati navoj kako bi se mreža povukla i gurnula od vrha do dna.Ovaj model se može ugraditi ili na drveni prozor, kao i na prozor od aluminijuma ili PVC-a.

Na tržištu pružamo rešenja i koristimo svaki projekat za istraživanje kako bismo postigli najbolje rezultate. Kontaktirajte nas putem našeg obrasca koji se nalazi na ovoj stranici ili nas pozovite na sledeći broj +381 63 8174 806 ili nam pošaljite e-mail na [email protected] i recite nam koliki broj mreža protiv komaraca vam je potrebno i njihovih mera, a mi ćemo vam poslati prosečnu cenu.

Takodje predlažemo: