Rolo komarnici

Rolo komarnici dostupni su u Komarkovoj ponudi. Komarko vam obezbeđuje i ovakav vid zaštite od komaraca i insekata koji svojim kvalitetom garantuje dugogodišnju upotrebu.
rolo komarnici, rolo komarnici cena, komarnici, komarnici cena

Rolo komarnici odgovaraju svim tipovima okvira prozora i vrata, bilo da je u pitanju novoizgrađen ili renoviran objekat. Zahvaljujući ojačanoj osovini, Komarkovi rolo komarnici pokrivaju velike otvore, širine i do 3m.

Rolo komarnici su veoma praktični jer zauzimaju malo mesta i ne utiču na funkcionalnost prozora i vrata. Mreža rolo komarnika omogućava dobar protok vazduha i svetlosti, a budući da se uz minimalan napor povlači gore-dole, deca i starije osobe mogu ga veoma lako koristiti. Možda su baš zbog toga rolo komarnici omiljeni proizvod Komarkovih klijenata! Takodje dostupni su fiksni i plise komarnici.

Ovi vertikalni komarnici za prozore dozvoljavaju 100% prirodnog svetla i svežeg vazduha. Lako se peru i održavaju.

Rolo komarnici za zaštitu od insekata su najprikladniji za prozore protiv insekata.

rolo komarnik

Sve mreže protiv komaraca dostupne su u sivoj, svetlo sivoj i crnoj boji, a profili su dostupni u beloj boji.

Ova mreža protiv komaraca nije ništa drugo nego isti mehanizam kao i sistemi roletni. Čvrsti paneli koji drže mrežicu ​​na levoj i desnoj strani prozora. Okrugla cev će se preseći na veličinu prozora i mreža će se u njoj umotati i čvrsto učvrstiti opružnim sistemima i na kraju ubaiciti u okruglu ploču od legure. Ovo će biti fiksirano kao gornji deo prozora. Gornji deo prozora će biti pričvršćena na spoljni kraj mrežice i sadrži središnji otvor u koji će se vezati navoj kako bi se mreža povukla i gurnula od vrha do dna.Ovaj model se može ugraditi ili na drveni prozor, kao i na prozor od aluminijuma ili PVC-a.

Na tržištu pružamo rešenja i koristimo svaki projekat za istraživanje kako bismo postigli najbolje rezultate. Kontaktirajte nas putem našeg obrasca koji se nalazi na ovoj stranici ili nas pozovite na sledeći broj +381 63 8174 806 ili nam pošaljite e-mail na [email protected] i recite nam koliki broj mreža protiv komaraca vam je potrebno i njihovih mera, a mi ćemo vam poslati prosečnu cenu.

plise-komarnik

Plise komarnici

Nizak prag na prolazu osigurava bezbedno okruženje za decu

Ne samo da garantuju zaštitu i efikasnu izolaciju od komaraca, plisirani komarnici će sprečiti i sve ostale dosadne insekte koji napadaju Vaš dom ili kancelariju.

Fiksni komarnici

Predstavljaju najekonomičniju varijantu

Fiksni komarnici su idealani za male otvore ili one koji se ređe koriste, u kuhinji, kupatilu, ostavi ili podrumu. Kao što mu samo ime kaže, fiksni komarnik nema mogućnost pomeranja i fiksiran je za okvir prozora ili otvora na kom se ugrađuje.

fiksni-komarnik

Kontakt

Šta možemo učiniti za vas?

Želite li lični savet ili ponudu? Za sve vaše nedoumice dostupni smo telefonom.

Slobodno nas pozovite:

063 81 74 806


Ljudi od davnina žele da žive u mirnom domu bez zujanja. Mnogi su pokušali da promene stanove, gradove ili da izmisle nešto što će njihovo okruženje promeniti, ali ovi poduhvati nisu imali mnogo uspeha. Stvari su letele, zujale i nervoza u domu je rasla. Zato komarko nudi brzo i jednostavno rešenje koje ce Vas osloboditi nervoze i učiniti da Vaše noći budu ispunjene sanom i spokojom. Oslonite se na tim stručnjaka koji će Vam pomoći u odabiru i postavljanju sigurnih komarnika.