Plise komarnici

Plise komarnici ili kako ih vi volite nazvati, harmonika komarnici, su apsolutni hit ove sezone!
Plise komarnici cena, plise komarnici, komarnici

Ne samo da garantuju zaštitu i efikasnu izolaciju od komaraca, plise komarnici će sprečiti i sve ostale dosadne insekte koji napadaju Vaš dom ili kancelariju.

Plise komarnici odgovaraju svim tipovima okvira i izuzetno su praktični za svakodnevnu upotrebu. Mreža koja se ugrađuje u plise komarnike dostupna je u crnoj, sivoj i svetlo sivoj boji, napravljena je od fiberglasa i lako se održava. Upotrebom ovakve mreže, Komarko se potrudio da svojim klijentima obezbedi potpunu zaštitu od UV zračenja i polena, ali uz odličan protok vazduha i svetlosti. Kao što važi i za ostale tipove komarnika (rolo i fiksni komarnici) u našoj ponudi, plisirani komarnici su jednostavni za upotrebu.

Nizak prag na prolazu našeg plisiranog komarnika osigurava bezbedno okruženje za decu, bake i deke u Vašem domu.

S obzirom na bogato iskustvo i stručnost u industriji, klijentima nudimo plise komarnike za vrata. Plise komarnici se smatraju savršenim za spoljašna vrata protiv komaraca. Ponuđeni asortiman dolazi u posebnim bojama i na zahtjev kupaca. Osim ovoga, mi obezbeđujemo pravovremenu isporuku.

Jednostavne su za instaliranje na svim postojećim vratima. Njegov posebni konceptualni dizajn čini ga malim održavanjem. Okviri su dostupni u beloj boji. Svojim specifičnim dizajnom ove mreže protiv komaraca idealne su za dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje, balkone, francuski prozore i tako dalje.

plise-komarnik

Sve mreže protiv komaraca dostupne su u sivoj, svetlo sivoj i crnoj boji, a profili su dostupni u beloj boji.

Na tržištu pružamo rešenja i koristimo svaki projekat za istraživanje kako bismo postigli najbolje rezultate. Kontaktirajte nas putem našeg obrasca koji se nalazi na ovoj stranici ili nas pozovite na sledeći broj +381 63 8174 806 ili nam pošaljite e-mail na [email protected] i recite nam koliki broj mreža protiv komaraca vam je potrebno i njihovih mera, a mi ćemo vam poslati prosečnu cenu.

rolo komarnik

Rolo komarnici

Odgovaraju svim tipovima okvira prozora

Rolo komarnici dostupni su u Komarkovoj ponudi. Komarko vam obezbeđuje i ovakav vid zaštite od komaraca i insekata koji svojim kvalitetom garantuje dugogodišnju upotrebu.

Fiksni komarnici

Predstavljaju najekonomičniju varijantu

Fiksni komarnici su idealani za male otvore ili one koji se ređe koriste, u kuhinji, kupatilu, ostavi ili podrumu. Kao što mu samo ime kaže, fiksni komarnik nema mogućnost pomeranja i fiksiran je za okvir prozora ili otvora na kom se ugrađuje.

fiksni-komarnik

Kontakt

Šta možemo učiniti za vas?

Želite li lični savet ili ponudu? Za sve vaše nedoumice dostupni smo telefonom.

Slobodno nas pozovite:

063 81 74 806


Ljudi od davnina žele da žive u mirnom domu bez zujanja. Mnogi su pokušali da promene stanove, gradove ili da izmisle nešto što će njihovo okruženje promeniti, ali ovi poduhvati nisu imali mnogo uspeha. Stvari su letele, zujale i nervoza u domu je rasla. Zato komarko nudi brzo i jednostavno rešenje koje ce Vas osloboditi nervoze i učiniti da Vaše noći budu ispunjene sanom i spokojom. Oslonite se na tim stručnjaka koji će Vam pomoći u odabiru i postavljanju sigurnih komarnika.