fbpx

Plise komarnici

Plise komarnici cena, plise komarnici, komarnici

Plise komarnici ili kako ih vi volite nazvati, harmonika komarnici, su apsolutni hit ove sezone! Ne samo da garantuju zaštitu i efikasnu izolaciju od komaraca, plisirani komarnici će sprečiti i sve ostale dosadne insekte koji napadaju Vaš dom ili kancelariju.

Plise komarnici odgovaraju svim tipovima okvira i izuzetno su praktični za svakodnevnu upotrebu. Mreža koja se ugrađuje u plise komarnike dostupna je u crnoj, sivoj i svetlo sivoj boji, napravljena je od fiberglasa i lako se održava. Upotrebom ovakve mreže, Komarko se potrudio da svojim klijentima obezbedi potpunu zaštitu od UV zračenja i polena, ali uz odličan protok vazduha i svetlosti. Kao što važi i za ostale tipove komarnika (rolo i fiksni komarnici) u našoj ponudi, plisirani komarnici su jednostavni za upotrebu.

Nizak prag na prolazu našeg plisiranog komarnika osigurava bezbedno okruženje za decu, bake i deke u Vašem domu.

S obzirom na bogato iskustvo i stručnost u industriji, klijentima nudimo plise komarnike za vrata. Plise komarnici se smatraju savršenim za spoljašna vrata protiv komaraca. Ponuđeni asortiman dolazi u posebnim bojama i na zahtjev kupaca. Osim ovoga, mi obezbeđujemo pravovremenu isporuku.

Jednostavne su za instaliranje na svim postojećim vratima. Njegov posebni konceptualni dizajn čini ga malim održavanjem. Okviri su dostupni u beloj boji. Svojim specifičnim dizajnom ove mreže protiv komaraca idealne su za dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje, balkone, francuski prozore i tako dalje.

Na tržištu pružamo rešenja i koristimo svaki projekat za istraživanje kako bismo postigli najbolje rezultate. Kontaktirajte nas putem našeg obrasca koji se nalazi na ovoj stranici ili nas pozovite na sledeći broj +381 63 8174 806 ili nam pošaljite e-mail na [email protected] i recite nam koliki broj mreža protiv komaraca vam je potrebno i njihovih mera, a mi ćemo vam poslati prosečnu cenu.

Takodje predlažemo: