Plisirana mreža protiv komaraca: Mehanizam i dizajn

Plisirana mreža protiv komaraca deluje izuzetno bogatog izgleda na vašim prozorima. Mehanizam i dizajn ovog proizvoda su prilično različiti u poređenju sa drugim tipovima.

Ova plisirana mreža se postavlja isključivo na vratima. U ovom procesu mreža za komarce će se saviti u cik-cak i skupiti u obliku preklopa. Preklopljena mrežica biće provučena na jednoj strani (desno ili levo) i povlačenjem se prema drugom kraju vrata zatvara. Mrežica će proći kroz kanape čije će ivice biti pričvršćene točkovima na oba kraja. Takođe sadrži aluminijumske panele na sve četiri strane. Mreža otporna na UV zrake je jedini materijal koji se može koristiti na ovom sistemu. Ova vrsta komarnika se može fiksirati ili na drvena vrata, kao i na vrata od aluminijuma ili PVC-a.

Plise komarnici cena, plise komarnici, komarnici

Plisirane mreže protiv komaraca poznate su i kao plise komarnici. Ova mreža protiv komaraca je vrlo bogatog izgleda na vašim vratima. Mreža je napravljena od fiberglasa. Mreža vrlo lako klizi s leva na desno i desna na levo kada želite da otvorite ili zatvorite komarnik. Ova vrsta se može fiksirati na bilo koja vrata.

Instalacija i mehanizam: Mehanizam u ovom dizajnu se prilično razlikuje od upoređivanja sa drugim tipovima. Ovaj tip komarnika kreće se sa desne na levu ili sa leve na desnu stranu. Spada u grupu klizih komarnika.

Primena: Ovaj model se može fiksirati ili na drvena vrata, kao i na vrata od aluminijuma ili PVC-a (u zavisnosti na dostupnosti prostora za fiksiranje na vašim vratima).

Materijal: Materijal od nerđajućeg čelika koji je potpuno otporan na rđu, odnosno ne korodira.

Boje mrežice: crna, siva i svetlo siva.

Besplatna ugradnja!

Kontaktirajte nas putem našeg obrasca koji se nalazi na ovoj stranici ili nas pozovite na sledeći broj +381 63 8174 806. Takođe, možete nam poslati e-mail na [email protected]. Zakažite merenje odmah jer je montaža besplatna. U našoj ponudi takođe imamo plise i fiksne komarnike, a više o njima možete saznati na stranici komarnici.