Mreža protiv komaraca za prozore i vrata

Mreža protiv komaraca je savršeno rešenje za uživanje u našim domovima bez trpljenja uboda komaraca ili bilo koje vrste insekata. Takođe sprečava da polen uđe i u vaš dom, pa se alergični ljudi raduju, bićete bezbedni.

Jednostavna instalacija, mreže protiv komaraca koje pruža Komarko jedna su od najboljih struktura koje nudimo kao zaštitu od insekata i alergena. Mi koristimo visokokvalitetne materijale, što znači, veliku sigurnost i trajnost.

Mnogi arhitekti i graditelji ugrađuju mreže protiv komaraca u nove zgrade i obnavljaju objekte, jer mnogim vlasnicima se sviđa prednost njihovog instaliranja na prozore i vrata, zbog njihovih prednosti.

Mreža protiv komaraca je savršen sistem za izbegavanje ulaska komaraca i drugih vrsta neželjenih insekata, poput muva i pčela. Takođe, predstavlja veliku prepreku protiv prašine i polena, poboljšavajući kvalitet života alergičnih osoba.

Kod Komarka imamo veliko znanje kao stručnjaci za aluminijske profile i konstrukcije za arhitektonske projekte. Ugradnjom naših komarnika protiv komaraca kupićete vrlo otporan, svestran i dobar proizvod, prilagodljiv bilo kojoj vrsti prozora ili vrata.

Na tržištu pružamo rešenja i koristimo svaki projekat za istraživanje kako bismo postigli najbolje rezultate. Kontaktirajte nas putem našeg obrasca koji se nalazi na ovoj stranici ili nas pozovite na sledeći broj +381 63 8174 806 ili nam pošaljite e-mail na [email protected] i recite nam koliki broj mreža protiv komaraca vam je potrebno i njihovih mera, a mi ćemo vam poslati prosečnu cenu.

Komarko radi više od 20 godina u sektoru aluminijske i pvc stolarije. Ako želite da u svoj projekat ugradite mrežu protiv komaraca, onda ste na pravom mestu.

Karakteristike mreža protiv komaraca:

• Veliki izbor boja.
• Može se primeniti u bilo kojem trenutku, znatno produžujući njegov vek trajanja.
• Može se prilagoditi bilo kojem prozoru bez upotrebe mnogo prostora.
• Horizontalne i vertikalne mreže protiv komaraca koje se postavljaju na prozore i vrata.
• Instalacija između zavese ili ispred prozora.
• Velika isplativost.