Komarnik! Koji treba da izaberem ispravno?

Komarnici su vrlo koristan element u našoj kući kada stignu letnji meseci, jer se pojavljuju prokleti komarci i njihovi srećni ujedi.

Komarnik danas postoji u različitim sistemima koji se prilagođavaju vrsti boravka, vrsti otvora, bilo da se radi o prozoru ili vratima. Izbor jedne ili druge vrste zavisiće od mesta gde želite da stavite.

Mislim da ne morate imati na umu da će vrhunski TV ekran garantovati vaše ulaganje u zaštitu od uboda komaraca, invazije insekata, zagađenja i polena.

Vrste komarnika:

  • Rolo komarnici
rolo komarnici, rolo komarnici cena, komarnici, komarnici cena
Rolo komarnik

Najviše se koristi, jer se može sakupljati kada želimo. Može se ugraditi u bilo koju vrstu prozora, pa i u preklopne. Izrađuju se vertikalno za prozore. Na nivou montaže, naš Komarko komarnik može se ugraditi frontalno ili šuplje, što je vrlo lako ugraditi i montirati.

Dizajnirani su za prozore koji pružaju pristup spoljašnjosti. Omogućuju im samo ugradnju u prozore ekonomičan je i funkcionalan. Velika prednost je njegova jednostavnost kada je u pitanju ugradnja i postavljanje u okvir prozora.

Takođe, možete ih naći ovde u različitim bojama.

  • Fiksni komarnici
fiksni komarnici cena, fiksni komarnici, komarnici, komarnici cena
Fiksni komarnici

To je najjednostavnije i najefikasnije.

Ova vrsta fiksnog komarnika dizajnirana je samo za prozore koji od male ili nikakve koristi. Njegova ugradnja je nešto složenija. Takođe postoji opcija da se ona postavi u otvor prozora, što je fiksirano zahvaljujući pritisku bočnih stranica koje sadrže oblik vrata.

Takođe se može naći ovde u raznim bojama.

  • Rolo komarnici
Plise komarnici cena, plise komarnici, komarnici
Plise komarnici

Ovaj model platna je moderna verzija valjkastog ekrana, razlika je u preklopljenom obliku njegove tkanine protiv komaraca, tako da mi shvatamo kao oblik harmonike. Mogu se za prozore. Zahvaljujući lakoj montaži olakšava se čišćenje kuće.

Može naći ovde u raznim bojama.

Imate alergiju?

Komarkovi komarnici imaju posebnu mrežicu ​​protiv alergena koja im sprečava da uđu u kuću. Gramineae, maslina, travnjak, amputa i mnoge druge vrste polena zaglaviće se u mrežici.

Ovde možete pogledati više o cenama naših komarnika.