Komarnik! Koji treba da izaberem ispravno?

Komarnici su vrlo koristan element u našoj kući kada stignu letnji meseci, jer se pojavljuju prokleti komarci i njihovi srećni ujedi.

Komarnik danas postoji u različitim sistemima koji se prilagođavaju vrsti boravka, vrsti otvora, bilo da se radi o prozoru ili vratima. Izbor jedne ili druge vrste zavisiće od mesta gde želite da stavite.

Mislim da ne morate imati na umu da će vrhunski TV ekran garantovati vaše ulaganje u zaštitu od uboda komaraca, invazije insekata, zagađenja i polena.

Vrste komarnika:

  • Rolo komarnici
rolo komarnici, rolo komarnici cena, komarnici, komarnici cena
Rolo komarnik

Najviše se koristi, jer se može sakupljati kada želimo. Može se ugraditi u bilo koju vrstu prozora, pa i u preklopne. Izrađuju se vertikalno za prozore. Na nivou montaže, naš Komarko komarnik može se ugraditi frontalno ili šuplje, što je vrlo lako ugraditi i montirati.

Dizajnirani su za prozore koji pružaju pristup spoljašnjosti. Omogućuju im samo ugradnju u prozore ekonomičan je i funkcionalan. Velika prednost je njegova jednostavnost kada je u pitanju ugradnja i postavljanje u okvir prozora.

Takođe, možete ih naći ovde u različitim bojama.

  • Fiksni komarnici
fiksni komarnici cena, fiksni komarnici, komarnici, komarnici cena
Fiksni komarnici

To je najjednostavnije i najefikasnije.

Ova vrsta fiksnog komarnika dizajnirana je samo za prozore koji od male ili nikakve koristi. Njegova ugradnja je nešto složenija. Takođe postoji opcija da se ona postavi u otvor prozora, što je fiksirano zahvaljujući pritisku bočnih stranica koje sadrže oblik vrata.

Takođe se može naći ovde u raznim bojama.

  • Rolo komarnici
Plise komarnici cena, plise komarnici, komarnici
Plise komarnici

Ovaj model platna je moderna verzija valjkastog ekrana, razlika je u preklopljenom obliku njegove tkanine protiv komaraca, tako da mi shvatamo kao oblik harmonike. Mogu se za prozore. Zahvaljujući lakoj montaži olakšava se čišćenje kuće.

Može naći ovde u raznim bojama.

Imate alergiju?

Komarkovi komarnici imaju posebnu mrežicu ​​protiv alergena koja im sprečava da uđu u kuću. Gramineae, maslina, travnjak, amputa i mnoge druge vrste polena zaglaviće se u mrežici.

Ovde možete pogledati više o cenama naših komarnika.

Kontakt

Šta možemo učiniti za vas?

Želite li lični savet ili ponudu? Za sve vaše nedoumice dostupni smo telefonom.

Slobodno nas pozovite:

063 81 74 806


Ljudi od davnina žele da žive u mirnom domu bez zujanja. Mnogi su pokušali da promene stanove, gradove ili da izmisle nešto što će njihovo okruženje promeniti, ali ovi poduhvati nisu imali mnogo uspeha. Stvari su letele, zujale i nervoza u domu je rasla. Zato komarko nudi brzo i jednostavno rešenje koje ce Vas osloboditi nervoze i učiniti da Vaše noći budu ispunjene sanom i spokojom. Oslonite se na tim stručnjaka koji će Vam pomoći u odabiru i postavljanju sigurnih komarnika.