Rolo komarnici: Cena naspram kvaliteta

Danas na dnevnom redu, rolo komarnici! Cena ili kvalitet? Naravno, zavisi od materijala koji se koriste u samoj izradi komarnika. Komarko je za materijale izabrao firmu Ideco. Ideco je proizvodnju sistema komarnika započeo 1991. godine. Početkom 2008. godine firma se preselila na novu lokaciju, u halu veličine 4000 metara kvadratnih sa ukupno 25 hektara zemljišta da bi izgradila potrebnu infrastrukturu za izradu proizvoda najboljeg kvaliteta na evropskom tržištu.

Cena rolo komarnika zavisi naravno i od veličine samog komarnika. Cene svih komarnika možete pogledati ovde. Zahvaljujući osovini koja je ojačana, Komarkovi rolo komarnici pokrivaju velike otvore, širine i do 3m. Rolo komarnici su praktični, i to veoma, jer malo mesta zauzimaju i ne utiču na funkcionalnost prozora i vrata. Rolo komarnici za prozore omogućavaju 100% prirodnog svetla i svežeg vazduha. Lako se peru i održavaju.

rolo komarnik

Rolo komarnici pružaju zaštitu od komaraca, muva i drugih insekata i na taj način štiti od bolesti koje ovi insekti mogu preneti. Rolo komarnici ne samo da vam pružaju zaštitu od komaraca, već vam pružaju i fleksibilnost da ih koristite bilo gde.

U ponudi imamo savremene rolo komarnike protiv komaraca i insekata koji ispunjavaju estetske kriterijume i takođe pružaju zaštitu od komaraca. Elegantni dizajn i jednostavan rad našeg sistema za zaštitu od komaraca i insekata čine idealan proizvod na prozorima. Naše mreže protiv komaraca su inovativne, što doprinosi ulepšavanju prozora. Mi smo stručnjaci za rolo komarnike koji se mogu namontirati na nove i postojeće prozore i vrata. Naši rolo komarnici za prozore i vrata su isplativi i verujte nam vrede svaku paru.

Besplatna ugradnja!

Kontaktirajte nas putem našeg obrasca koji se nalazi na ovoj stranici ili nas pozovite na sledeći broj +381 63 8174 806. Takođe nam pošaljite e-mail na [email protected]. Zakazite merenje odmah jer je montaža besplatna. U našoj ponudi takodje imamo plise i fiksne komarnike a više o njima možete saznati na stranici komarnici.

Kontakt

Šta možemo učiniti za vas?

Želite li lični savet ili ponudu? Za sve vaše nedoumice dostupni smo telefonom.

Slobodno nas pozovite:

063 81 74 806


Ljudi od davnina žele da žive u mirnom domu bez zujanja. Mnogi su pokušali da promene stanove, gradove ili da izmisle nešto što će njihovo okruženje promeniti, ali ovi poduhvati nisu imali mnogo uspeha. Stvari su letele, zujale i nervoza u domu je rasla. Zato komarko nudi brzo i jednostavno rešenje koje ce Vas osloboditi nervoze i učiniti da Vaše noći budu ispunjene sanom i spokojom. Oslonite se na tim stručnjaka koji će Vam pomoći u odabiru i postavljanju sigurnih komarnika.