Rolo komarnici: Cena naspram kvaliteta

Danas na dnevnom redu, rolo komarnici! Cena ili kvalitet? Naravno, zavisi od materijala koji se koriste u samoj izradi komarnika. Komarko je za materijale izabrao firmu Ideco. Ideco je proizvodnju sistema komarnika započeo 1991. godine. Početkom 2008. godine firma se preselila na novu lokaciju, u halu veličine 4000 metara kvadratnih sa ukupno 25 hektara zemljišta da bi izgradila potrebnu infrastrukturu za izradu proizvoda najboljeg kvaliteta na evropskom tržištu.

Cena rolo komarnika zavisi naravno i od veličine samog komarnika. Cene svih komarnika možete pogledati ovde. Zahvaljujući osovini koja je ojačana, Komarkovi rolo komarnici pokrivaju velike otvore, širine i do 3m. Rolo komarnici su praktični, i to veoma, jer malo mesta zauzimaju i ne utiču na funkcionalnost prozora i vrata. Rolo komarnici za prozore omogućavaju 100% prirodnog svetla i svežeg vazduha. Lako se peru i održavaju.

rolo komarnik

Rolo komarnici pružaju zaštitu od komaraca, muva i drugih insekata i na taj način štiti od bolesti koje ovi insekti mogu preneti. Rolo komarnici ne samo da vam pružaju zaštitu od komaraca, već vam pružaju i fleksibilnost da ih koristite bilo gde.

U ponudi imamo savremene rolo komarnike protiv komaraca i insekata koji ispunjavaju estetske kriterijume i takođe pružaju zaštitu od komaraca. Elegantni dizajn i jednostavan rad našeg sistema za zaštitu od komaraca i insekata čine idealan proizvod na prozorima. Naše mreže protiv komaraca su inovativne, što doprinosi ulepšavanju prozora. Mi smo stručnjaci za rolo komarnike koji se mogu namontirati na nove i postojeće prozore i vrata. Naši rolo komarnici za prozore i vrata su isplativi i verujte nam vrede svaku paru.

Besplatna ugradnja!

Kontaktirajte nas putem našeg obrasca koji se nalazi na ovoj stranici ili nas pozovite na sledeći broj +381 63 8174 806. Takođe nam pošaljite e-mail na [email protected]. Zakazite merenje odmah jer je montaža besplatna. U našoj ponudi takodje imamo plise i fiksne komarnike a više o njima možete saznati na stranici komarnici.